A vevő a Tt. 102/2014 sz. fogyasztóvédelmi törvény 7. § értelmében jogosult a szerződéstől ok megadása nélkül 14 napon belül elállni. Ha szeretné érvényesíteni a szerződéstől való elállás jogát, döntéséről telefonon vagy mailben kell minket értesítenie.

A szerződéstől való elállással kapcsolatban és a gyorsabb ügyintézéshez töltse le az oldalunkon levő nyomtatványt, amelyet ITT megtalál. Ezt az áruval együtt küldje vissza nekünk a köv. címre utánvétel nélküli csomagként:

GLS- Modovo

GLS Európa u. 2.

2351 Alsónémedi

 

Ha nem áll rendelkezésére nyomda, a csomaghoz saját kezűleg kitöltött nyomtatvány is csatolhat, ahol meg kell adni:

- megrendelés száma, elérhetőség és telefonszám
- modell, méret és szín, amelyre ki szeretné cserélni az árut
- az Ön bankszámlaszáma (az áru visszaadásakor)

A pénzt az Ön követelésének feldolgozásától számított 14 napon belül utaljuk bankszámlájára.

Ha helytelen méretet választott, az árut más méretre vagy modellre 14 napon belül kicserélheti.

Ha a vevő eláll a szerződéstől és az eladónak csökkentett értékű árut szolgáltat vissza, amely már használt, károsodott, esetleg hibás, akkor a vevő az eladónak köteles megtéríteni az összes költséget, amely összefüggésben lehet a javítással és a termék annak eredeti állapotába való visszaállításával.

Az árut csomagolja be úgy, hogy az megfelelően legyen védve a szállításkor keletkezhető károk ellen. A szállítással kapcsolatos költségeket a vevő állja.

VIGYÁZAT, utánvételi csomagokat nem áll módunkban átvenni! Ha meghagyja magának az árut, amelynek értéke nem éri el a 24 000 HUF, utólagosan a postaköltség (1200 HUF) értékben kiszámlázásra kerül.