A Modovo egy női divattal foglalkozó új és fejlődő e-shop azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a divatot, követik a legújabb trendeket és szeretnének mások lenni. A modovo.hu-ban nagy szín, fazon és stílusválaszték várja. Követjük a divatirányzatokat és naponta azon dolgozunk, hogy rendszeres újdonságokat kínáljunk a divat világából. Célunk a lehető legalacsonyabb áron magas minőséget, stílust, változatos és divatos termékeket kínálni.
Nem kell sehova se mennie, vásároljon otthona kényelméből. Az expressz küldés biztosítja, hogy az áru 24 órán belül megérkezik önhöz. Minden ügyfél részére, akik 24 000 HUF feletti értékű árut rendel, a szállítási költség teljesen ingyenes.

Ha a termék megvásárlásakor nem biztos választásában, szívesen segítünk telefonon vagy mailben. Igyekszünk alkalmazottaink vevőkhöz való professzionális hozzáállását tökéletesíteni, ami kulcsfontosságú a sikeres vállalkozás előrehaladásához, mivel Ön és további ügyfeleink a legfontosabbak számunkra. Ennek bizonyítéka a rengeteg megrendelés és az elégedett, folyamatosan visszajáró ügyfelek. Aki már vásárolt nálunk, az tudja, hogy minden problémamentes és maximális tekintettel vagyunk a vásárlóra.

Reméljük, hogy szolgáltatásainkkal maximálisan elégedett lesz. 

Ne habozzon és legyen Ön is a mi elégedett ügyfelünk...