A vevő a megrendelés elküldése előtt az illetékes mező bejelölésével kifejezi egyetértését a törvény 11 § 1.bek. értelmében, hogy az eladó elmentse személyes adatait, főleg azokat, amelyek fent vannak megadva és/vagy amelyek az eladó új termékekkel, kedvezményekkel és akciókkal kapcsolatos információk küldéséhez  és feldolgozza azokat saját információs rendszerében az újdonságok, kedvezmények és akciók információjával kapcsolatos információk küldéséhez.

Az eladó kijelenti, hogy az érintett személy beleegyezését nem fogja kikényszeríteni, sem feltételhez kötni a szerződő kapcsolat, szolgáltatás, áru vagy kötelezettség elutasításának fenyegetésével. A vevő az eladónak meghatározott időre beleegyezését adja személyes adatainak feldolgozásához a cél teljesítéséig. Az eladó a cél teljesítése után értesíti a vevőt személyes adatainak megsemmisítéséről. A személyes adatok feldolgozásának jóváhagyását a vevő írásban bármikor megszüntetheti. A vevő beleegyezése az eladónak a kézbesített jóváhagyás visszavonásától számított 1 hónapon belül elévül.

A vevő bármikor leellenőrizheti és megváltoztathatja megadott személyes adatai, valamint regisztrációját a www.modovo.hu oldalon való bejelentkezéskor.

Az eladó kötelezi magát, hogy a személyes adatokat a törvényekkel és más, Szlovákiában érvényes rendelkezésekkel összhangban fogja feldolgozni, ill. azokat csakis a szerződés megkötéséhez és teljesítéséhez fogja felhasználni a kereskedelmi feltételek betartásával. A feldolgozott személyes adatok nem kerülnek nyilvánosságra, nem lesznek elérhetők más személyeknek vagy harmadik oldalnak átadva.