A hosszú kabát nemcsak felmelegít hanem divatos is

Télen semmi sem jobb, mint egy hosszú kabát, amely még fagyos napokon is melegen tartja. Soha nem tudhatja, mikor fogja meglepni az időjárás, ezért a kabát választáson érdemes már most elgondolkodnia. Ebben a cikkben megtudhatja, miért alkalmas egy hosszú kabát télre, és hogyan kombinálhatja azt ruháival úgy, hogy ne tűnjön egyhangúnak. Mit kell tudni egy hosszú kabátról?

A téli kabátnak nem kell egyhangúnak lennie

Felejtse el a klasszikus fekete téli kabátot. Ha Ön nem igazán rajong a színekért, próbálja ki legalább a szürke- fehér színkombinációjú kabátot. Dolgozhat a kabát textúrájával és kivágásával és választhat különleges szabású vagy hosszúságú kabátot. Ha van bátorsága, keressen flitteres vagy hímzésssel ellátott téli kabátot. Azonban fontos tudni, hogy a téli kabátnak nem kell igazán egyhangúnak lennie.

Kombinálja a kabátot olyan darabokkal, amelyek első látásra nem illenek egymáshoz

Szakítson a tipikus fekete kabáttal, a sötét nadrággal és a hagyományos cipővel ami már klisének számít. Idén ősszel kisérletezzen. A hosszú kabáthoz vegyen ruhát a vagy mintás nadrágot. Lehet, hogy első pillantásra nem kedveli ezek a darabok nem illenek egymáshoz, de nézze csak meg hogyan öltözködnek a divatbloggerek. Úgy néznek ki, mintha a ruhásszekrényük összes kedvenc darabját egy outfitbe kombinálnák. És ez az ősz varázslata. Kombinálja az első pillantásra kombinálhatatlannak tűnő ruhadarabokat, és ebben a szezonban rendkívül IN lesz.

A hosszú kabát gyorsabban felmelegíti mint a rövid kabát

Egy másik dolog, amit a hosszú kabátról szeretnénk megjegyezni, hogy sokkal jobban felmelegít, mint egy rövid kabát. Lehet, hogy azért visel szívesebben rövid kabátot, mert szexisebbenek tűnik, de akár hosszú kabáttal is varázsolhat olyan outfit-et, amelyben ellenállhatatlan lesz. Elég ha felvesz egy rövid kötött ruhát, térdig érő csizmát és a begombolja a kabátot. EZ a kombináció nagyon szexi és népszerű a divatőrültek körében.