Női szvetterek – felmelegítenek és jól néznek ki

A női szvetterek ízléses darabok, melyek megtalálhatóak talán minden nő szekrényében. Feladatuk, hogy felmelegítsenek, nagy előnyük pedig, hogy jól néznek ki. Ha eddig csak pulóverek voltak a ruhatárában, akkor át kéne azt értékelnie és beszerezni néhány IN darabot. Melyik modellel kéne rendelkeznie?

IKON az álltmintás szvetterek között

Ebben a szezonban egy kissé infantilis dolgok vannak divatban. Legyenek azok disney mintás kéztáskák vagy gyermek hátizsákok, az infantilitás rákerült az öltözékünkre is. A pólókon és pulóvereken vicces állati motívumok jelentek meg. Ha szeretne lépést tartani a divattal, szerezzen be egy ilyen infantilis, állatmintás pulóvert webáruházunk oldaláról. Összehangolható farmer nadrággal, vagy akár egy A-szabású szoknyával is. Akár a nadrágra vagy a szoknyára esik a választása, a cipőn nem kell törnie a fejét. Nap közben húzza fel kedvenc Converse edzőcipőjét, este pedig cserélje le egy szexi magassarkúra.

CASUAL szvetter minden napra

A struktúra az, amire összpontosítania kell. Ez a strukturált női szvetter egy casual darab, mely felmelegíti Önt és még jól is néz ki. Megfelelő választás azokra a napokra, amikor úgy érzi, nincs mit felvennie és nincs is kedve ezen gondolkodni. Ha fel akarja dobni, vegyen fel hozzá széles, bordó rövidnadrágot és testszínű harisnyán. Ha lehűl az idő, kombinálja fekete, műszőrmés kapucnis tolldzekivel.

A bordó szvetter az idei ősz must have-je !

Szerezzen be az őszre legaĺább egy pár bordó ruhadarabot. Íratlan szabály, hogy a bordó az ősz színe. Ezért a strukturált bordó szvetter egy olyan darab, melyet mindenképp le kell vadásznia. Webáruházunkban megtalálja ezt a nagyszerű darabot, melyet boyfriend farmerral kombináljon, így kész is az ősz outfitje. Ezt a szerelést nagyszerűen kiegészíti egy széles csizma és maxi shoper kézitáska.