ŐSZI DIVAT – FŐSZEREPBEN A KAPUCNIS FELSŐ

ŐSZI DIVAT – FŐSZEREPBEN A KAPUCNIS FELSŐ

 

Ugyan még élvezzük a gyönyörű nyári napokat, de a levegőben lassan már érezni az ősz illatát. Az ősznek, akárcsak a nyárnak, meg van a maga varázsa. A fák újra színpompássá válnak, mi pedig újra forró csokit kortyolgathatunk. Ugyancsak eljön az ideje, hogy elővegyük az őszi ruhadarabokat, mi pedig erre a helyzetre a lehető legjobban felkészültünk. A honlapunkon gyönyörű újdonságokat, sugárzó és meleg kapucnis felsőket fedezhet fel. Ma egy kalauzt készítettünk Önöknek, amelyből megtudhatja, mivel kombinálható a kapucnis felső és hogyan hozza ki a maximumot az öltözködésből. Felkészült? Fogjunk bele!

 

A kapucnis felsők őszi színekben

Az őszi időszak szinte elképzelhetetlen a hagyományos színek nélkül. Számunkra a tökéletes őszi hangulatról a sárga szín gondoskodik. Ezért a kínálatukban megtalálható a hosszított sárga kapucnis felső, ami ragyogó kockás mintával van kombinálva. A puha anyag tökéletesen kombinálható szűk farmerrel és a közkedvelt basic pólókkal. Éppen ez a kapucnis felső visz az őszi ruhatárába színeket. A rövid kapucnis felső kedvelőinek szintén készültünk gyönyörű sárga kapucnis felsővel, aminek csíkos a mintája és több érdekes részlet díszíti a kapucniját, valamint a zsebeket.

 

Semleges színeket is választhat. A bézs kapucnis felső tökéletesen kombinálható a világoskék farmerrel. A zöld és a barna kiegészítők tökéletesen megértik egymást a kékkel és a fehérrel. Vegyen fel a kapucnis felsőhöz kék gumicsizmát és máris a nyakába veheti az esőtől áztatott várost.

 

A ragyogó piros és virágos minták

Virágok ősszel – miért is ne? Űzze el az őszi rossz kedvét a ragyogó piros kapucnis felsővel, ami virágmintás és ezáltal a borult napokon is örömet visz az életébe. Ezt a felsőt is kombinálhatja szűk farmerrel és piros vagy bordó gumicsizmával. Az esős napoknak esélyük se lesz Önnel szemben. Ha a ruhához illő színű esernyőt választ, akkor csak Ön jöhet ki győztesen az egész helyzetből.

 

Esélyt kapott a műbőr is

Számunkra az ősz olyan időszakot jelent, amikor a kedvenc műbőrünk után is nyúlhatunk. Az újdonságok között így teret kapott a divatos műbőr kabát is, aszimmetrikus gombolással. A mi kedvenc kombinációnk? Egyértelműen kötött pulóverrel és A-szabású szoknyával. A mi kedvenc megjelenésünkre a pontot a pöttyös vagy csíkos harisnyanadrág teszi.

 

Felkészült az őszre? A honlapunkon olyan darabokat talál, amelyek kiváló választások az őszi ruhatárába.