TÉLI KABÁTOK – VÁLASSZA IDÉN A SZÍNEKET

TÉLI KABÁTOK – VÁLASSZA IDÉN A SZÍNEKET

 

Évről évre a téli időszakban a sötét színárnyalatok kísérnek minket bárhová is mozdulunk. A rövidebb nappalok és a zimankós időjárás biztosan nem javítják a hangulatunkat. Hogyan tegyük ragyogóbbá a napunkat és segítsük elő a kellemes hangulatot? A mi választásunk egyértelműen a ragyogó színű téli kabátok, amelyek azonnal mosolyt csalnak az arcunkra, ha kivesszük őket a szekrényből. Ön is megtalálja idén a kedvenc színét, ami felkelti a figyelmét? Piros, élénk kék, zöld vagy sárga? És miért is válasszunk színes téli kabátot a megszokott sötét színűek helyett? Eláruljuk a mai cikkünkben!

 

A színes téli kabátok több mosolyt csempésznek az életünkbe

Több tanulmány is foglalkozik azzal, hogy milyen hatással vannak az ember pszichéjére a színek. Nekünk nincs szükségünk a tudományra ahhoz, hogy tudjuk az élénk sárga téli kabát azonnal mosolyt képes csalni az arcunkra. Egyszerűen jobban érezzük magunkat és sokkal jobban elviseljük a zimankós időjárást is, ami jócskán hat a pszichénkre.

A színek segítségével ki tudunk lépni a komfortzónánkból

Télen nagyon könnyű elvegyülni a tömegben. A sötét színek egyáltalán nem rázzák fel a kreativitásunkat vagy a kalandvágyunkat, hogy valami más is kipróbáljunk. Ezért idén válasszunk élénk és feltűnő színeket, amelyek másodpercek alatt megkülönböztetnek, kiemelnek minket a tömegből. Jókedvvel és könnyed léptekkel lépjük az új napba, kezdjünk új és egyedi feladatokba, amelyek előbbre visznek minket.

 

Vágjon bele új divatkombinációkba

Az élénk színű téli kabát segít új, gyönyörű kombinációkat létrehozni. Összpontosítsunk például egy hosszabb szabású, élénk sárga kabátot. Kombinálhatja sötétkék farmerrel, de zöld vagy bordó nadrággal. Minden kombináció a színek töltetét hozza magával, amivel feldobhatja a napját és a téli időszak már egyáltalán nem fog egyhangúnak tűnni.

Adjon idén esélyt a színeknek a ruhásszekrényében. Fedezzen fel új és érdekes kombinációkat, amelyek beragyogják a legborúsabb napot is.